Om

John Olav

 

Velkommen!

Jeg lurer ofte på hvem leserne mine er. Jeg har noen faste lesere som av og til legger igjen en kommentar eller klikker på like, men jeg vet ikke noe om det store flertallet av dere. Jeg vet bare at mange havner på denne bloggen fordi et av innleggene har figurert som et av resultatene i en søkemotor. Det er også en god del som ble nysgjerrig etter at de leste en kommentar jeg la igjen på en annen blogg.

Jeg håper du fant noe av interesse. Hvis du har sett litt på noen av de andre innleggene mine har du oppdaget at jeg skriver om det meste. Det er noen bloggere som har ett bestemt tema. Noen skriver om psykisk helse, noen om autisme, mens andre holder seg til politikk. Jeg hadde sannsynligvis fått flere lesere hvis jeg holdt meg til én sak, men jeg er nok litt over alt, fordi det er den typen jeg er. Jeg er veldig fokusert på ett emne i en periode, men deretter oppdager jeg noe nytt. Jeg har likevel noen få interesser som jeg kommer tilbake til ganske ofte, og har derfor skrevet en del om religion, vitenskap og autisme.

Hvis du er en av de som tilfeldigvis havnet her, og likte det du leste, håper jeg du vil abonnere. Jeg lover ikke noe nytt å lese hver dag, selv om jeg har perioder der jeg produserer en ny tekst hver dag i ei drøy uke. Jeg skriver hver uke, men det hender jeg nøyer meg med et par innlegg i uka. Dette er delvis fordi jeg også arbeider med drømmen om å bli forfatter, og skriver derfor på et manuskript som jeg håper å sende til et forlag sommeren 2016.

Jeg har jobbet som lærer, men er for tiden i utredning p.g.a. kronisk sykdom. Jeg har også nonverbale lærevansker, en diagnose som grenser til asberger. Jeg har som skribent erfaring fra Haugesunds Avis, Tysvær Bygdeblad og Telemarksmagasinet. Når det gjelder forbilder, forfattere som jeg i mine villeste drømmer kunne tenkt meg å bli sammenliknet med, vil jeg trekke frem Bill Bryson, J.K. Rowling og Rick Riordan. Jeg holder på med et par prosjekt som ikke er langt fra det de er kjent for. Jeg prioriterer for tiden et tredje prosjekt som dreier seg om hvordan det er å vokse opp med NLD og autismespekterutfordringer.

Utdanning:

Kristendomskunnskap mellomfag, Norsk lærerakademi
Norsk grunnfag, Høgskolen i Agder
Allmennlærer, Høgskolen i Nesna

Interesser:

Jeg leser mye variert, men er spesielt interessert i science fiction, Sherlock Holmes og Charles Dickens. Jeg prøver å variere med litt sakprosa og da blir det bøker om kristendom, filosofi og autisme.

Jeg liker ellers å slappe av med puslespill, men har ikke plass til det for tiden. Vi bor nemlig i en liten leilighet der vi nesten må rygge ut døra for å snu oss. Vi har derfor ikke den luksusen det er å la et uløst puslespill bli liggende på bordet.

Advertisements